marți, 13 decembrie 2011

Homofobii sunt cretini

În primul rând toate fobiile nu sunt altceva decât niște afecțiuni psihice miniore ce se pot trata foarte ușor prin înfruntare directă a obiectului ce cauzează fobia. E foarte simplu.
Nu promovez homosexualitatea, de fapt nici homosexualii nu promovează sexualitatea. Că mai exista unele parade și manifestări e cu totul și co totul altceva, ele sunt există tocmai din cauză că oamenii nu sunt toleranți. Eu zic că ai o mare rpoblemă daca te deranjează mai tare gândul că doi barbati fac  sex decât gândul ca in fiecare zi mor cam 16.000 de copii de foame. Până la umră de ce te deranjează atât de tare? Nu te influențează direct, cum nici copiii care mor de foame nu te influențează direct. Dar nimănui nu-i pasă de niște amărâți de copii, se pare că imaginea a doi bărbați ținându-se de mână îngrozește pe toată lumea. Sincer acum, nu e un pic cam aiurea? Și de ce să nu aibă toată lumea dreptul să se căsătorească cu toata lumea? La fel cum divele alea de pe la TV se căsătoresc și divorțează la TV, ar putea să se căsătorească și doi bărbați care chiar sunt împreună de mult timp și care și-ar dori foarte mult să aiba șansa asta. Și să nu mă luati cu căcaturile religioase că iau foc, nici măcar nu vreau să intru în acest subiect. Sau, la fel cu asiaticii se căsătoresc cu niște perne(DA, niște perne)



ar putea să se căsătorească și homosexualii. Și ar trebui să poată adopta și copii, nu e ca și cum i-ar abuza sexual, credeti că sunt mai fericiți copii care se nasc în familii heterosexuale și sunt abuzați de către tații lor? De fapt sunt mult mai dese azurile asea, eu nu am auzit niciodată de vreun cuplu homosexual care să-și abuzeze copilul. Plusc că doi tați sunt mai buni decât nici unul, sunt mii de copii prin orfelinate. Credeți că vor fi mai puțini frustrați dacă nu sunt ai nimănui? Dacă știu că au fost abandonați? Chiar credeți că vor râde copii de ei la școală că au doi tați? La fel de bine pot râde dacă au părânți alcoolici sau mai știu eu cum. Eu zic că nu e nimic mai rău decât să crești în orfelinat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu